Zaterdag 18 januari was alweer het tweede contest van het seizoen. Dit keer reisden we met alle groepen af naar Aalsmeer.
De Kids waren als eerste aan de beurt. Altijd weer spannend voor de allerkleinsten waarvan de meesten voor het eerst dit allemaal mee maakten. Maar ze deden het prima! De jury vond dat ook en gaf een mooie score van 68,7 punten.
Ook voor onze nieuwste unit, de Cadets, was het de eerste wedstrijd voor dit seizoen. Toch altijd spannend ook al heb je al wat ervaring. Maar ook zij deden het super goed en mochten met 72,08 punten terug naar huis.

De Junior Class had de week ervoor de vuurdoop al gehad dus de eerste spanning was er af. Ze hadden die ochtend nog hard getraind en dat was te zien. Een sterke show en veel vooruitgang met de week ervoor. Met 74,94 punten een mooie stap vooruit!

De A Class had ook een betere show dan de week ervoor. Ook hier waren duidelijk de eerste zenuwen verdwenen. De show van vanavond kreeg 74,3 punten van de jury.
Als laatste van de

 

avond was het de beurt aan de World Class. Wat een verschil met de week ervoor! De leden straalden veel meer zelf vertrouwen uit en er kwam een goede energie van het veld. De show liep dan ook stukken beter dan vorige week. Helaas kwam dat niet helemaal in de punten terug, maar met 70,2 punten toch een lichte stijging.

Intussen wordt er door alle groepen weer hard getraind en veranderingen aangebracht, die de shows weer beter moeten maken. Het resultaat kun je 8 februari gaan zien in Wijchen.

#sensationpe #spe2020 #spe20k #spe20c #spe20j #spe20a #spe20w #aalsmeer #picturesbymariekeoosterhuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *