Succesvolle clinic in Menaldum

Succesvolle clinic in Menaldum

Op zondag 7 september hebben staff en leden van Sensation een colorguard clinic in Menaldum gegeven. Het was een lange, intensieve, maar succesvolle dag getuige de enthousiaste reacties na afloop.

Clinic 01a

De dag begon om 9.00 uur met ruim 50 deelnemers uit de kids-, cadet- en junior class. Er werd een gezamenlijke warm-up routine gedaan en daarna cross the floors, precies zoals Sensation zelf ook haar training start. Uiteraard waren de oefeningen aangepast aan het niveau van de groep. Clinic 03aDe kinderen werden hierna in diverse groepen (niveau’s) opgedeeld om diverse technieken met vlag, sabre en rifle door te nemen en te leren. Aan het eind van ieder onderdeel werd er een korte routine ingestudeerd. Om 13.00 uur was de clinic voor de jonge kinderen afgelopen. Zij ontvingen allemaal een oorkonde en er werd uiteraard een groepsfoto gemaakt.

Clinic 08a

 

Clinic 10a Na een goed verzorgde lunch ging om 14.00 uur het middag programma van start. Hier waren 30 deelnemers uit de AA- en A-class. Na wederom een gezamenlijk warm-up en een vlagblok werden de groepen opgedeeld in twee groepen. Ook hier werd de basis doorgenomen en zowel met sabre als met rifle werd een korte routine ingestudeerd. Tussendoor kregen de aanwezige staffleden aandachtspunten en tips van de Sensation staff . Om 18.00 uur kwam er een einde aan de dag. Moe maar voldaan ontvingen ook deze deelnemers een oorkonde en werd er een groepsfoto gemaakt.

 

Clinic 12a

 

We willen iedereen bedanken voor de komst en het enthousiasme afgelopen zondag. Er zit veel talent in het Noorden!

En speciale dank gaat uit naar Jitske en Louise Knol voor hun hulp bij de organisatie en de uitstekende verzorging. Dank jullie wel!

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar