Spannend seizoen voor Sensation

Spannend seizoen voor Sensation

WGI 2015

 

Sensation staat aan het begin van een voor hen wederom spannend seizoen. Allereerst is het natuurlijk altijd weer spannend hoe een seizoen gaat verlopen en hoe het show programma zich gaat ontwikkelen en al dan niet aan zal slaan bij het publiek, maar vooral de leden.

Komend seizoen is extra spannend, omdat er weer vergevorderde plannen zijn om in april volgend jaar voor de vierde keer in de geschiedenis van de vereniging af te gaan reizen naar Dayton, OH in Amerika en daar deel te gaan nemen aan de WGI Championships! Hierdoor zal het een extra lang seizoen worden, omdat de finals voor colorguard komend jaar zelfs een weekend later zijn dan normaal, namelijk 16 – 18 april.

 

De komende weken zullen we jullie verder informeren over de plannen en acties die hiervoor nodig zijn, want dat dit veel geld zal kosten zal geen verrassing zijn. In december zal er een definitieve “Go”  of “No Go” komen. De staff en leden hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en zijn al druk bezig met allerlei acties om het benodigde geld bijeen te krijgen.

 

Binnenkort meer nieuws!

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar