Sensation Performance Ensemble 2015

Sensation Performance Ensemble 2015

LOGO SPE 2015 definitief
De mysterieuze donkere kleuren van de nacht. De bleke ochtendtinten, die langzaam oplichten tot een prachtig spektakel van kleuren op een mooie zonnige dag. Het warme avondrood geeft ons nog een laatste knipoog tot de zon weer onder gaat.

Daglicht is voor de mens een grote bron van geluk; we voelen ons er daadwerkelijk beter door, onder andere door de aanmaak van vitamine D. Ook flora en fauna varen er wel bij en hebben daglicht nodig om te groeien en te ontplooien.
Een dagelijks fenomeen wat we vaak voor lief nemen: daglicht.
Dat is de inspiratiebron voor de 2015 productie van Sensation: ‘Daylight Kisses Everything’.

De 23 getalenteerde performers zullen u dit jaar op geheel eigen wijze meenemen in hun vertolking van het fenomeen ‘daglicht’.
Op de klanken van Daylight and the Sun van Anthony and the Johnsons zullen zij dit jaar weer hun uiterste best doen u van dit programma te laten genieten, zoals alleen Sensation dat kan.

Design en instructie is dit jaar in handen van: Berend Jan en Karin de Vries, Joyce den Ouden, Roy Bollebakker, Nanda Alewijnse, Daniëlle van der Kieft, Talitha van de Wijngaard, Christopher Raichle, Andy Mroczek en Stephan Hendrikse.

‘Daylight Kisses Everything’ is voor het eerst in volle glorie te bewonderen op onze try-out op zondag 4 januari 2015. Houdt onze website of Facebook pagina in de gaten voor locatie en tijden.

Verder kunt u Sensation bewonderen tijdens alle reguliere CGN contesten, WGI Regional in Nederland, CGN Championships en hopen we af te reizen naar Dayton, OH voor deelname aan de WGI World Championships.

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar