Sensation en MarchingShop slaan de handen ineen

Sensation en MarchingShop slaan de handen ineen

 

 

Modern, vooruitstrevend en betrouwbaar zijn enkele kernwoorden die door zowel MarchingShop als Sensation Performance Ensemble dagelijks worden nagestreefd. Vanaf de eerste kennismaking was duidelijk dat beide organisaties staan voor dezelfde waarden en normen en veel voor elkaar kunnen betekenen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een samenwerking tussen beide partijen.

 

MarchingShop

Remco Groenewegen van MarchingShop legt uit waarom zij voor Sensation kiezen: het is een unieke en vooruitstrevende groep met een goede organisatie welke er continu naar streeft het beste in haar leden naar boven te halen. MarchingShop is het enige bedrijf in Europe welke zich fulltime focust op de “marching” tak en zich hierin heeft gespecialiseerd. Daarnaast proberen wij ook de beste te zijn in wat wij doen. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn onze vaste waarden en wij werken dan ook enkel met de beste merken en producten. Daarom past Sensation als organisatie ook perfect bij ons.

 

Berend Jan de Vries, staff coördinator van Sensation vult aan: Sensation heeft in haar filosofie een aantal duidelijke waarden opgenomen. Deze waarden maken van Sensation de organisatie die het nu is. Modern, vooruitstrevend en betrouwbaar, maar vooral ook een organisatie die het beste uit iedereen haalt zowel op als naast het veld. Hoe mooi is het dan dat je een bedrijf tegenkomt dat dezelfde waarden en normen nastreeft. Een samenwerking aan gaan met MarchingShop was dan ook de enige juiste keus voor onze organisatie.

 

Sensation presenteert dan ook met grote trots de samenwerking met het bedrijf MarchingShop. Wij zien het als een grote eer dat een solide en betrouwbaar bedrijf als MarchingShop deze samenwerking aan wil gaan en wij zien dit dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar