Sensation Dance Event 2015

Sensation Dance Event 2015

Afgelopen zaterdag stonden de leden van Sensation dit keer niet op een contestvloer, maar op het podium van een heus theater! Samen met de leden van Avant Courir A werd er een afwisselende en leuke dansvoorstelling neer gezet tijdens Sensation’s Dance Event 2015.

 

Dance Event 001

Om klokslag 18:00 uur mochten we het Icoon Theater in Amersfoort in om een doorloop van het programma te doen, waarbij er ook meteen het lichtplan werd in gesteld. Groen, of toch rood licht? Wel of geen spot? Zaken waar je normaliter als colorguard niet echt mee te maken hebt, maar zeker wel een toevoeging kunnen geven aan de dans.

Dance Event 002

Het is een klein, intiem theater, waardoor je goed contact met het publiek hebt wanneer je op het podium staat. Reuze spannend natuurlijk! En hoewel er tijdens de doorloop nog een ander niet helemaal vlekkeloos liep, stonden de leden ’s avonds te stralen op het toneel alsof ze nooit anders gedaan hadden.

Dance Event 003

De avond was een afwisseling tussen een vol podium met een warming up dans, kleinere ensembles en duetten met intense emoties in diverse dansstijlen met daar tussendoor wat hilarische momenten. De avond had toch ook een contest gevoel; de avond werd aan elkaar gepraat door niemand minder dan Richard Kreisel, die er op zijn eigen wijze er weer een geweldige avond van wist te maken.

Dance Event 004

Na afloop niets dan enthousiaste reacties van zowel de artiesten als het publiek. Dat smaakt naar meer!

Dance Event 005

 

Dit weekend staat de WGI Regional in Almere op de agenda. Een internationale contest met een Amerikaans juryteam en deelnemers uit de WGUK competitie. Je kunt ons de hele dag volgen via Twitter (@Sensationpe) of Snapchat (sensationpe).

 

Dance Event 006

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar