Sensation 2016: Angels of Hope

Sensation 2016: Angels of Hope

Show logo 2016Leven in veiligheid.

 

Voor ons heel gewoon, maar helaas is dit voor een groot deel van de wereldbevolking niet het geval.

Afgelopen zomer werden wij op harde wijze met onze neus op de feiten gedrukt, een oneindige stroom vluchtelingen trekt met gevaar voor eigen leven richting Europa.

Een wereldwijd maatschappelijk probleem wat niet iets is van de laatste maanden, maar een delicaat probleem wat niet op de korte termijn zal kunnen worden opgelost.

 

Geschokt en met afgunst reageerden wij Europeanen op het zien van hartverscheurende beelden en foto’s van vluchtelingen uit Syrië. Maar na de eerste schok pakken wij vrij gemakkelijk ons goede leven weer op en voelen slechts enkelen zich geroepen daadwerkelijk in actie te komen.

 

De inspiratiebron van Sensation 2016 zijn de mensen die zich hard maken voor vluchtelingen. Niet uit eigenbelang handelen, maar de persoon zien achter de vluchteling. Die niet vergeten dat het gaat om mensen zoals jij en ik, in pure paniek op zoek naar een veilig onderkomen. De mensen die er niet vanuit gaan dat deze mensen geldzoekers of criminelen zijn, maar slechts willen helpen, steun bieden en al is het maar een beetje: het geven van hoop.

 

SPE16: Angels of Hope

 

Het eerste optreden van Sensation 2016 zal zijn tijdens de try-out op zondag 3 januari 2016 tussen 16:00 en 18:00 uur in Sporthal Almere Buiten. Daarna zal Angels of Hope te zien zijn tijdens alle contests van CGN.

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar