Programma Sensation PE A Class 2017

Programma Sensation PE A Class 2017

Eigenwaarde (ook zelfwaarde, zelfrespect of eigendunk) is een term uit de psychologie. Het is het beeld dat een mens op emotioneel niveau van zichzelf heeft, zonder daarbij redelijk of logisch te zijn.

Mensen die voor de buitenwereld stevig in hun schoenen lijken te staan en zeer zelfverzekerd overkomen kunnen wel degelijk een negatief zelfbeeld verborgen houden, terwijl een teruggetrokken persoon wellicht zeer overtuigd is over zijn eigen kunnen.

In het programma ‘More Than Words’ wil Sensation Performance Ensemble A Class u laten zien dat eigenwaarde een zeer belangrijk onderdeel is in het functioneren van de mens.

Eigenwaarde gaat ook over het houden van jezelf. Genieten van het leven en durven vertrouwen op je eigen kracht. Dit alles om jezelf op een betere manier te kunnen ontplooien en hiermee je gevoel van eigenwaarde te versterken. Dit complexe gegeven, welke uiteindelijk voor iedereen van toepassing is, zal SPE A voor u vertalen in een show die zij brengen op muziek van Joe Mendick & Kyle Selig.

De ontwerpers en leden van SPE A hopen u wederom te kunnen raken met herkenbaarheid en wellicht nieuwe inzichten met het programma ‘More Than Words’.
showlogo-spe-a-class-2017

Admin_SPE -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar