Laatste week van seizoen in Nederland

Laatste week van seizoen in Nederland

Met nog een week te gaan tot de Nederlandse kampioenschappen in Eindhoven blikken we nog even terug op de afgelopen weken.

WGI prelims - 02

Op 28 februari reisden we naar Almere voor de WGI Regional. ’s Middags gingen we de vloer op voor ons prelims optreden. De show ging een stuk beter dan twee weken eerder, al gebeurden er nog wel wat gekke dingen in de show. Het publiek was al erg enthousiast, wat de leden een boost gaf. De show kreeg 72,30 punten van het Amerikaanse juryteam.

De rest van de middag kon er gekeken worden naar andere groepen en na een gezamenlijk diner in de plaatselijke snackbar konden we ons gaan voorbereiden voor de finals. De leden stegen ’s avonds zichzelf te boven en zetten een hele sterke show neer, die ook door het aanwezige publiek erg gewaardeerd werd. De jury gaf er 74,70 punten voor.

In dit filmpje is een korte samenvatting van die dag te vinden.

 

Twee weken later reisden we iets verder, namelijk naar Franeker. Er was flink verbouwd in de sporthal, waardoor er nu ruime warming up ruimtes zijn. Ook deze avond lieten de leden zien een flinke stap gemaakt te hebben, door een nog betere show neer te zetten dan in Almere. Dat de jury er ook zo over dacht bleek uit de score van 77,70 punten.

 

WGI finals - 01

 

Dit weekend staat er het gebruikelijke laatste trainingsweekend op de planning. De staff en leden gaan vrijdagavond, zaterdag en zondag hard werken om de show nog beter te maken. Iedereen is zondag vanaf 15:00 uur welkom in het Ridderspoor in Hoevelaken om het laatste uur mee te kijken.
Op zaterdagavond krijgen alle deelnemers aan de Amerika reis tijdens een informatieavond alle ins en outs van de tour te horen.

 

Volgende week zaterdag reizen we dan af naar Eindhoven om daar het seizoen in Nederland af te sluiten. Op zaterdag 4 april is de laatste training van het seizoen in Nederland, waar iedereen welkom is om te komen kijken en de groep uit te zwaaien. Donderdag 9 april zal de groep afreizen naar Dayton, OH in de USA voor 10 dagen.

WGI prelims - 01

Alle belevenissen zijn te volgen via Twitter (SensationPE), Instagram (Sensationpe), Snapchat (sensationpe) en Facebook (www.facebook.com/SensationPE).

 

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar