Goede start van seizoen 2015

Goede start van seizoen 2015

IMG_3239Zaterdag 17 januari was de start van het Color Guard Nederland seizoen 2015 in de sporthal in Drachten. Deze startte ’s middags om 13:00 uur al met de eerste deelnemer in de jongste klasse. Onze dag startte om 10:30 uur met een training van 4 uurtjes, waarin we vooral ook veel aan de nieuwe vloer gewend hebben.

Waar andere jaren de kerstdagen door staff en medewerkers veelal met een verfkwast werd door gebracht om de vloer te beschilderen, werd er dit jaar voor het eerst gekozen voor een geprintte vloer. In Amerika is dit al vrij gewoon, maar voor Europese groepen is dat meestal nog onbetaalbaar. Dankzij goede contacten en sponsoring konden wij dit jaar de eerste Europese groep zijn die haar vloer liet printen in Litouwen. En met goed resultaat, want de vloer is prachtig geworden.

IMG_3208Na de training volgde het gebruikelijke ritueel van opruimen, douchen, eten, haren stylen, make-up aanbrengen, bus inladen en vertrekken. Dit keer via Almere, waar we Avant Courir ophaalden om met ons mee te reizen naar Drachten. Het schema in Drachten was heel ontspannen; genoeg tijd om wat te eten,  socialisen, om te kleden, en derdelijke. Traditie getrouw werd ook vlak voor de voorbereiding startte een wensballon opgelaten door de leden, met daarop alle wensen voor dit seizoen. IMG_3199

Om 21:24 uur was het dan zover: showtime! Voor een volle en enthousiaste tribune werd een heel goede en solide show neergezet. De reacties tijdens de show waren niet van de lucht en na afloop gingen er zelfs al mensen staan. Een goede start van het seizoen dus! De show werd door de jury beloond met 74,1 punten, wat goed was voor een nipte tweede plek.

IMG_3227
IMG_3238

 

 

Dit weekend zal weer hard aan de verbeterpunten gewerkt worden, zodat we 31 januari in Aalsmeer weer vol vertrouwen de vloer op kunnen gaan.

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar