Goed begin in Waalwijk

Goed begin in Waalwijk

DenizAfgelopen zaterdag 11 januari was de start van de CGN competitie 2014 en waren we een van de 23 deelnemers die tijdens de 200e contest van de organisatie de vloer betraden.

De dag begon rustig, want de leden konden uitslapen. Om elf uur startte de vier uur durende training om de show “contest klaar” te maken. Daarna kon er gedoucht, gegeten en omgekleed worden voordat de bus naar Waalwijk vertrok. Daar was er nog tijd om haar en make-up in orde te maken en eventueel wat van de sfeer in de zaal te proeven. Traditie getrouw werd er ook dit jaar een volgeschreven wensballon opgelaten voordat aan de warming up begonnen werd. Tosca

Er was afgelopen jaar een zaal aan de huidige sporthal gebouwd, waardoor er een heerlijk ruime equipment warming up ruimte was. Hier kon iedereen zonder probleem zich voor bereiden op de eerste show in competitie.

De tribune zat goed vol voor een eerste contest en dat is altijd leuker optreden dan voor een half lege tribune. De reacties tijdens de show waren goed; mensen waren muisstil en op de juiste momenten werd er geklapt. En na afloop veel complimenten en hier en daar zelfs al wat mensen die gingen staan. Hier een klein fragment uit de show.

Tijdens de retreat werd bekend dat onze show beloond was met 71,4 punten wat tevens de hoogste score in de Open Class was deze avond. Een goed begin is het halve werk! Komend weekend gaan we er weer hard tegen aan om op 25 januari in Drachten weer goed voorbereid aan de startlijn te verschijnen.

Gloria

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar