Een nieuw tijdperk

Een nieuw tijdperk

Foto samengang facebook

Vandaag kunnen we dan eindelijk ons fantastische nieuws met jullie delen. Afgelopen week is de officiële handtekening gezet voor de formele samenvoeging van de verenigingen Avant Courir en Sensation Performance Ensemble, waarmee we nu op papier ook één vereniging zijn.  Hoewel het voor de buitenwereld al een paar jaar één vereniging was, waren het formeel op papier nog twee verenigingen met ieder hun eigen bestuur. Dit tijdperk is nu ten einde en gaan we gezamenlijk verder in dit nieuwe avontuur.

 

De voormalige vereniging The Girls Gang is opgericht in Amersfoort september 1971. Hoewel toen nog als majorette groep bij de plaatselijke buurtvereniging groeide de vereniging al snel uit en in 1982 werd begonnen met colorguard. In januari 1984 werd Avant Courir opgericht. De eerste jaren was de vereniging gevestigd in Baarn waarna in 1998 werd verhuisd naar Almere. Beide verenigingen hebben dus al een rijke geschiedenis die nu na respectievelijk 47 en 34 jaar verder gaan onder de naam Sensation Performance Ensemble.

 

Maar dat is nog niet alles, wij gaan namelijk ook verhuizen. Onze nieuwe organisatie heeft in samenwerking met de gemeente Almere zowel een nieuwe trainingslocatie als een nieuw clubgebouw weten te realiseren. Na de zomerstop zullen wij onze nieuwe clubgebouw betrekken aan de A. Boekenweg 1 te Almere. Voor vele zal deze zaal bekend zijn als de gymzaal waar Sensation de afgelopen jaren haar Try Out hield. Zoals jullie wel zullen snappen kunnen wij niet wachten tot het nieuwe seizoen weer gaat beginnen en wij als één vereniging aan dit nieuwe avontuur kunnen gaan beginnen.

 

Het bestuur heeft de afgelopen tijd enorm veel werk verzet om dit allemaal te realiseren. Wij willen dan ook iedereen die hieraan mee heeft gewerkt ontzettend bedanken en wij zien u graag een keer in ons nieuwe clubgebouw.

 

*Op een later moment zullen wij ons nieuwe bestuur uitgebreid aan u voorstellen.

Admin_SPE -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar