Contest Wijchen

Contest Wijchen

Valentijnsdag 2015 stond dit jaar in het kader van contest Wijchen. Nummer 3 alweer van dit seizoen, wat betekent dat we na vandaag alweer op de helft van het seizoen zijn.

 

Wijchen 001

 

De training begon dit keer iets anders dan gebruikelijk; staf, medewerkers en leden kregen allemaal een Valentijnskaart overhandigd met daarin het geweldige nieuws dat de tickets naar Amerika definitief geboekt zijn! Dit betekent dat de groep op donderdag 9 april a.s. afreist naar Dayton, OH om daar een week later deel te gaan nemen aan de World Championships. Fantastisch nieuws natuurlijk!

Mooier kon de dag niet beginnen, maar dat betekende niet veel tijd om het te vieren. Er werd vier uur lang weer hard gewerkt om de kleine wijzigingen in de show te finetunen en iedereen weer op scherp te krijgen voor de avond.

Na de training de gebruikelijke taferelen; equipment opruimen en klaar zetten, vloer invouwen, opruimen, douchen, haren stijlen, make-up aanbrengen, omkleden, eten en dat alles in willekeurige volgorde. Om vijf uur stond iedereen klaar om in de bus te stappen, die dit keer vanuit Almere kwam en dus al half gevuld was met enthousiast AC leden.

 

Wijchen 002

 

De zaal in Wijchen staat dit jaar voor het eerst op de agenda en we waren dan ook benieuwd wat ons te wachten stond. Onze kleedkamer bevond zich op de eerste verdieping helemaal achterin. Eindje lopen dus, maar dan kom je wel gezellig veel mensen tegen. De kantine was lekker ruim en ook de ruimte voor de equipment warming-up was ruim voldoende. Helaas had het publiek in de regio Wijchen / Nijmegen niet massaal de weg naar deze zaal weten te vinden; de ledentribunes aan de zijkanten waren aan het eind van avond voller dan de hoofdtribune.

De show liep beter dan twee weken eerder en had veel meer energie, al hadden een paar leden niet helemaal hun avond. De show werd beloond met 76,2 punten.

Dit weekend gaan we weer hard verder werken aan de prachtige show om volgende week tijdens de WGI Regional goed voor de dag te komen. Daarnaast staan de leden zaterdagavond eens niet op een contestvloer, maar op het toneel van het Icoon Theater in Amersfoort tijdens de Dance Event. Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de kassa.

 

Wijchen 003

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar