Contest Drachten 1

Contest Drachten 1

 

Daisy

25 januari was alweer tijd voor het tweede contest dit seizoen. Voor Sensation begon de dag om half 11 met een paar uurtjes trainen. Zoals gebruikelijk op contestdagen stond er na de training eten klaar voor de leden en kon er gedoucht worden.
En zoals de laatste jaren ook bijna gebruikelijk is als we naar Drachten gaan, was er voor die avond sneeuw voorspeld in het Noorden. Gelukkig bleef het bij wat natte sneeuw op de terugweg.Sophie & Sjanet a

Rond half 6 waren we in de sporthal waar iedereen nog wat tijd had om haar & make-up te doen, shows te kijken en bij te kletsen.

Na de stretch en andere voorbereidingen was het tijd voor de equipment warming up. Dit is in Drachten altijd behelpen, omdat de ruimte niet heel groot is, waardoor niet iedereen tegelijk voor zichzelf kan voorbereiden, en het er ook niet hoog genoeg is voor sommige tosses.

Daniëlle 3aDe weg naar de startlijn is ook niet optimaal, want je moet door de ruimte waar alle props en vloeren liggen en waar het altijd koud is. Daarna door de deur naar de zaal waar je dan wel alvast een blik op de tribune kan werpen voor je achter het zwarte doek komt.
En dan eindelijk mag je de vloer op voor de show.

Gloria 2a

 

Er is ieder seizoen altijd één show die minder is dan de rest. Dat kan allerlei oorzaken hebben en soms is er geen duidelijke reden. Sensation draaide in Drachten niet haar beste show. De jury beloonde de show deze avond met 68,1 punten, wat goed was voor een tweede plaats.

Intussen hebben we er al weer wat uren trainen opzitten en hebben nu al zin in de volgende show op 8 februari in Aalsmeer. Wij zijn er klaar voor!

Admin_SPE -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar