Contest Aalsmeer 2015

Contest Aalsmeer 2015

20150131 01

 

Op 31 januari jl. was contest nummer 2 van dit seizoen. Dit jaar zijn de contesten goed verdeeld; om de week is er een contest. Dit keer reisden we af naar Aalsmeer.

De dag begon lekker relaxed pas om half 12 met de training. Tijdens de warming up zakte een van de leden door haar enkel en na een poosje koelen en aankijken toch maar even langs de eerste hulp voor alle zekerheid. De rest van de groep werkte intussen hard door om zich goed voor te bereiden op de show ’s avonds. De laatste run van de training gaf goed vertrouwen voor de avond en na wat eten en opfrissen vertrokken we, gelukkig weer compleet, met de bus naar Aalsmeer. We kwamen aan terwijl er een pauze was, dus lekker druk in de hal en kantine en genoeg tijd om vrienden en bekenden bij andere verenigingen op te zoeken of familie die komt kijken.

 

20150131 02

 

De warming up en voorbereiding verliepen rustig voor ons en de grote ruimte in Aalsmeer is altijd fijn om je voor te bereiden op de show.

De show liep hier en daar niet helemaal zoals verwacht, maar over het algemeen was het een stabiele en sterke show en een verbetering ten opzichte van de eerste wedstrijd. De jury beoordeelde de show vanavond met 76,00 punten.

Na afloop werd de staff aangenaam verrast; van Rienk & Alice Punter, Francisca Okkema en Hendrik Posthumus ontvingen zij een gulle gift als bijdrage voor de reis naar Dayton in april. Langs deze weg nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!

Intussen hebben we er al weer een weekend trainen op zitten en zijn er wat verbeteringen aangebracht in de show.

Komend weekend staat contest nummer 3 in Wijchen op de agenda.

20150131 03

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar