CGN seizoen 2015 nadert einde

CGN seizoen 2015 nadert einde

Nog even en het seizoen in Nederland zit er al weer op. Komende zaterdag is de afsluiting van het seizoen: de Nederlandse kampioenschappen. In alle vroegte zullen vanuit alle hoeken van Nederland, maar ook uit andere landen in Europa, groepen afreizen naar Eindhoven om daar in diverse classes te gaan strijden om de titel CGN Champion 2015.

Ook Sensation zal in alle vroegte vertrekken om zich rustig kunnen voor te bereiden op het prelims optreden om 12:15 uur. En ’s avonds zullen ze in de finale alles op alles zetten om de beste show van het seizoen neer te zetten. Voor degenen die niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn is het hele event ook te volgen via de live webcast van CGN via cgnlive.nl.

Tussendoor zal er tijd zijn om te kijken naar andere groepen. Veel leden die bij Sensation lopen of gelopen hebben geven hun opgedane kennis door aan anderen, door les te geven bij andere groepen. Het is mooi om te zien dat de kennis die zij hierdoor op hebben gedaan niet verloren gaat, maar wordt ingezet om het niveau bij hun eigen club te verbeteren. En uiteraard hopen wij dat wij deze kennis ook in de toekomst kunnen blijven overbrengen aan potentiele nieuwe (staff) leden, wanneer ook zij de stap nemen om bij een Open Class unit te gaan lopen.

We wensen alle groepen natuurlijk heel veel succes toe komende zaterdag, maar in het bijzonder onze (oud)leden en hun groepen:

2Intens A – Marian Kooistra, Christy de Vries
2Intens Cadets – Linda Hubers, Yvette van der Molen
Avant Courir A – Talitha van der Wijngaard, Chantal te Braak, Amanda Schoolenaar, Chantal Janssen
Avant Courir Kids – Karin de Vries, Natascha Muller, Lulu Yu, Laurien Hoobroeckx, Wesley van der Kieft, Danielle Janssen
Concordia Sexbierum A – Jitske Knol, Elly Abma
Concordia Sexbierum Junior – Jitske Knol
Euphonia Junior – Esther Metzlar, Iskje Walsma
Euphonia A – Iskje Walsma
N-Motion A – Marjolein van Houten, Yvonne Huizing, Sjanet Jacobs
Sensation PE – Karin de Vries, Joyce den Ouden, Danielle van der Kieft, Talitha van de Wijngaard, Roy Bollebakker
Serendipity A – Lyanne Beerenboom, Chantal te Braak, Danielle van der Kieft
Serendipity Kids – Lyanne Beerenboom
Sternse Slotlanders – Linda Willemse

 

WGI prelims - 01

Nanda -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar