Actie weekend bij Sensation

Actie weekend bij Sensation

Zoals wij al eerder meldden is Sensation voornemens om in april 2013 af te reizen naar Dayton in de USA om daar deel te nemen aan de WGI wereldkampioenschappen. De leden en staff zijn uiteraard er enthousiast en erop gebrand hier naar toe te gaan. Aangezien hier veel geld voor nodig is zijn er allerlei acties opgestart om geld in te zamelen voor dit doel.

Sensation wil ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarom gaat van iedere euro die wij inzamelen € 0,10 cent naar KIKA. Op deze manier realiseren wij niet alleen onze eigen droom, maar ondersteunen wij het onderzoek waarmee de KIKA centra versneld therapieën beschikbaar kunnen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.
In het weekend van 10 & 11 november a.s. zal er een groot actieweekend plaatsvinden ten behoeve van deze doelen.
Zaterdagavond 10 november zal er, na een aantal jaren van onderbreking, weer een Sensation Dance Event plaatsvinden. In Theater Het Icoon in Amersfoort zullen de leden van Sensation Performance Ensemble die avond hun dans kwaliteiten tonen in diverse optredens en stijlen. Daarnaast zullen er optredens te zien zijn van Avant Courir Winterguard en Turnvereniging Hellas. De avond begint om 20:30 uur. De kaarten kosten € 10,00 per stuk en kunnen besteld worden via info@sensationpe.org.

Zondag 11 november is er een grote actiedag in Sporthal Het Ridderspoor in Hoevelaken. Tussen 11:00 en 16:00 uur kun je daar terecht voor o.a.:

  • Professionele knipbeurt
  • Wenkbrauwen epileren
  • Kleding laten strijken
  • Koffie of thee met wat lekkers
  • Zumba lessen (12:00 – 13:00 en 14:00 – 15:00)
  • Workshops modern-jazz (13:00 – 14:00) en showmusical (15:00 – 16:00) door Stephan Hendrikse

Voor de Zumba lessen en workshops modern-jazz en showmusical  kun je je aanmelden via info@sensationpe.org. Deze kosten € 5,00 per stuk. Voor de overige activiteiten kun je gewoon binnen lopen.
Help Sensation naar Amerika en steun KIKA; kom naar de dance event en de actiedag! En heb je nog een oude mobiele telefoon die je toch niet meer gebruikt? Neem die dan ook meteen mee en lever die in bij een van de (staff) leden.

Hopelijk tot dan

Admin_SPE -

Comments are closed on this post.

Stem Specsavers steunt 2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,

Contact

Uw email

Vertrek naar Dayton, OH over

  • Geen data beschikbaar